Εκδηλώσεις

Κοπή βασιλόπιτας
Τις πρώτες ημέρες κάθε έτους γίνεται η παραδοσιακή κοπή της βασιλόπιτας, ο αγιασμός για το νέο χρόνο και η βράβευση των επιτυχόντων μαθητών στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, καθώς και των αριστεύσαντων μαθητών.

Επέτειος Ε.Ο.Κ.Α.
Την 1η Απριλίου κάθε έτους, που γιορτάζεται η επέτειος της Ε.Ο.Κ.Α., διοργανώνονται διάφορες εκδηλώσεις με στόχο τη διατήρηση της ιστορίας της Κύπρου αλλά και τη μετάδοση της στις νεότερες γενιές.

Γιορτή φλαούνας
Κάθε πάσχα η Κ.Ε.Β.Ε. καλεί τα μέλη και τους φίλους της στη γιορτή της φλαούνας για να τσουγκρίσουν το κόκκινο αυγό, να γευθούν την πατροπαράδοτη φλαούνα και να ευχηθούν όλοι μαζί για την ανάσταση της πατρίδας. 

Ετήσιος χορός
Κάθε χρόνο διοργανώνεται ένας χορός ο οποίος έχει ως στόχο τόσο τη συνεύρεση και τη σύσφιξη των δεσμών των μελών μέσα σ’ ένα κλίμα χαλάρωσης και ψυχαγωγίας, όσο και την οικονομική ενίσχυση του συλλόγου μέσω των προσκλήσεων και των λαχειοφόρων αγορών που διοργανώνονται κατά τη διάρκεια των χορών. Επιπλέον η λαχειοφόρος αγορά προσφέρει τη δυνατότητα διαφήμισης στα μέλη που προσφέρουν δώρα από τις επιχειρήσεις τους. Οι χοροί ανακοινώνονται και γνωστοποιούνται στα μέλη μέσω προσκλήσεων που αποστέλλονται ταχυδρομικώς αλλά και μέσω της ιστοσελίδας μας.
Κυπριακή Εστία Βορείου ΕλλάδοςΚυπριακή Εστία Βορείου Ελλάδος